Adressenboek

Hoe wijzig ik een adres?
J kunt een adres wijzigen in 'Je adressenboek'. Ga naar 'Inloggen' en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Je account' op 'Je adressenboek'. Daar klik je rechts van het adres dat je wilt wijzigen op 'aanpassen'. Vervolgens kun je het adres aanpassen en opslaan.

Kan ik een aflever-, retour-, of factuuradres toevoegen aan mijn gegevens?
Je kunt zelf je adresgegevens toevoegen en beheren. Ga naar 'Inloggen' en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Je account' op 'Je gegevens'. Vul de extra gegevens in en klik op 'Verzenden' om de adresgegevens toe te voegen aan je gegevens.

Kan ik mijn afleveradres ook gebruiken als retouradres?
Het is mogelijk om je afleveradres te gebruiken als retouradres. Ga naar 'Inloggen' en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Je account' op 'Je gegevens'. Hier zie je wat uw afleveradres en retouradres is. Deze mogen hetzelfde zijn.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.