Bestelhistorie

Waar vind ik mijn facturen?
Je vindt jouw facturen of bestelhistorie in 'Jouw bestellingen'. Ga naar 'Inloggen' en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Jouw account' op 'Jouw bestellingen' om je bestellingen en facturen in te zien.

Waar vind ik de status van mijn bestelling?
Je vindt de status van jouw bestelling in 'Uw bestellingen'. Ga naar 'Inloggen' en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Uw account' op 'Uw bestellingen' om de status van je bestelling te zien.