Skip Navigation LinksHome / Klantenservice / Veelgestelde vragen / Folderverspreiding - algemeen

Folderverspreiding - algemeen

Wat is een folderverspreiding?
Een folderverspreiding is de verzending van ongeadresseerd drukwerk in één of meerdere postcodes (bijv. 2512 - 2516). Je drukwerk wordt altijd verstuurd naar een postcode van vier cijfers. Alle huishoudens binnen deze postcode ontvangen de folders (uitgezonderd zijn huizen met een Nee-Nee/Ja-Nee sticker en bedrijven).

Wat kan Foldergemak.nl voor mij betekenen?
Voor het drukken en verspreiden van je flyers en folders ben je bij foldergemak.nl aan het juiste adres. Wij nemen zowel het drukwerk als de verspreiding uit handen. Plaats dus direct een bestelling in de webshop of neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via 088 868 22 22. Indien alleen verspreiding is gewenst, neem graag contact op met onze klantenservice via 088 868 22 22 of via foldergemak@spotta.nl

Wat is het verschil tussen een flyer en een folder?
Flyer
Een flyer is ongevouwen, bedrukt papier. Bedrukt aan één of aan twee kanten.

Folder
Een folder is aan beide kanten bedrukt en daarna één of meerdere keren gevouwen.

Kan ik ook een leaflet verspreiden via Foldergemak?
Ja, dat kan. Kies dan de optie 'flyer' in de webshop. De termen leaflet en flyer worden vaak door elkaar heen gebruikt. Een flyer wordt vaak op een wat lagere kwaliteit papier gedrukt en een leaflet vaak op kwalitatief beter papier. Bij Foldergemak kun je kiezen voor verschillende soorten papier, dus ook voor een hoge kwaliteit papier.

Kan ik ook een brochure verspreiden via Foldergemak?
Ja, dat kan. Kies dan de optie 'folder' in de webshop. Het verschil tussen een folder en een brochure is dat een brochure altijd uit meerdere pagina's bestaat. Deze pagina's zijn aan elkaar zijn gehecht door middel van nietjes of lijm. Een folder kan ook uit meerdere pagina's bestaan, maar ook uit slecht één pagina die één of meerdere keren gevouwen is. Daarnaast is het papiersoort bij een brochure vaak wat dikker en luxer. Als je een brochure wilt verspreiden, dan adviseren we je om voor 115 grams silk MC (dispersielak) te kiezen. Dit is de meest gebruikte papiersoort bij brochures.

Wat kost een folderverspreiding?
De kosten voor een folderverspreiding zijn afhankelijk van de papiersoort waarvoor je kiest en de manier van verspreiden. Er zijn twee manieren om te verspreiding; in het folderpakket of los op de mat. We geven je een voorbeeld. Met een oplage van 2.000 tot 250.000 stuks en een gewicht tot 20 gram drukt en verspreid je jouw drukwerk al vanaf 4 cent per stuk in het Spotta folderpakket. Wil je meer opvallen en liever los op de mat verspreiden via PostNL? Dan druk en verspreid je jouw drukwerk al vanaf 8 cent per stuk.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

    Contactpersoon

    ico
    Newsletter subscription form html content.