Wachtwoord

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat kan ik nu doen?
Klik hier als je jouw wachtwoord vergeten bent. Je komt vervolgens op een pagina waar je jouw e-mailadres kunt invullen. Binnen enkele minuten ontvang je van ons een e-mail met daarin een persoonlijke link. Wanneer je op de link klikt kun je een nieuw wachtwoord opgeven.

Ik krijg de melding: ‘het door jouw ingevulde wachtwoord correspondeert niet met het e-mailadres van dit account?’
Let er goed op dat je geen typefouten maakt in het wachtwoord. Wanneer je de melding blijft houden, dan kun je klikken op wachtwoord vergeten. Vul je e-mailadres in en klik op 'Verzenden'. Hierna ontvang je een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Je kunt altijd zelf jouw wachtwoord wijzigen. Ga naar 'Inloggen' en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje 'Jouw account' op 'Wachtwoord wijzigen'. Na het invoeren van je oude wachtwoord en nieuwe wachtwoord klikt je op 'Opslaan'. Vanaf dat moment kun je inloggen met je nieuwe wachtwoord.