Skip Navigation LinksHome / Klantenservice / Veelgestelde vragen / Bestelling wijzigen of annuleren

Bestelling wijzigen of annuleren

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Bestellingen worden automatisch verwerkt. Voor het wijzigen van je bestelling vragen we je zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice via 088 868 22 22. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de kosten voor het wijzigen van mijn bestelling?
De kosten voor het wijzigen van je bestelling hangen samen met het voortgangsproces. Als de flyer of folder bijvoorbeeld al gedrukt is, zijn er al kosten gemaakt. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via 088 868 22 22 als je een wijziging wilt doorvoeren. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Er zit een fout in mijn bestand(en). Kan dit nog aangepast worden?
Wanneer er een fout in je bestand staat vragen we je om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice via 088 868 22 22. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Je kunt jouw bestelling altijd annuleren. Dit kan alleen via onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via 088 868 2200. Eventuele kosten die al gemaakt zijn worden in rekening gebracht. Neem zo snel mogelijk contact met ons op wanneer je een bestelling wilt annuleren.

Wat zijn de kosten voor het annuleren van mijn bestelling?
De kosten voor het annuleren van je bestelling hangen samen met het voortgangsproces. Als de flyer of folder bijvoorbeeld al gedrukt is, zijn er al kosten gemaakt. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via 088 868 2200 als je een bestelling wilt annuleren. Dan bespreken we samen wat de eventuele kosten zijn.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik nu doen?
Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

ico
Adres toevoegen
Voeg hieronder een adres toe aan uw adressenboek.

Vestigingsinformatie

Adreslijst

    Contactpersoon

    ico
    Newsletter subscription form html content.